Välittäjät

Binäärioptiokauppa alkaa aina välittäjän (binary options broker) valinnalla. Nykyään, kun binäärioptiot ovat sijoitusmuotona kasvattaneet suosiotaan, markkinoilla on lukuisia välittäjiä. Tärkeää on, että sijoittaja valitsee mahdollisimman luotettavan välittäjän, joka tarjoaa parhaat edut ja jonka kautta on mahdollista saada hyvin voittoa. On suositeltavaa sijoittaa useamman kuin yhden välittäjän kautta, koska tällöin sekä voittojen maksimointi että riskien minimointi on helpompaa.

Välittäjän valitseminen

kuva: MorgueFile

kuva: MorgueFile

Markkinoilla on useita välittäjiä, mutta nopealla vilkaisulla saa kuitenkin selville, mitkä ovat suosituimpia. Suosituimpia ja yleensä näin ollen myös suurimpia välittäjiä voi pitää yleensä luotettavina. Välittäjistä löytyy usein arvosteluja, jotka kertovat sijoittajien asiakastyytyväisyydestä ja kokemuksista ja ovat kokemattomalle sijoittajalle hyvä apu oikean välittäjän valinnassa.

Välittäjää valitessa kannattaa suosion ja suuruden lisäksi huomioida myös talletusbonuksen suuruus, eri talletus- ja nostovaihtoehdot, valittavissa olevat optiotyypit ja niiden sulkeutumisajat, minimitalletuksen suuruus ja kaupankäyntityökalut.

Lisäksi useat välittäjät tarjoavat mahdollisuuden demotiliin eli sijoittaja voi tehdä kokeilumielessä itselleen tilin ja testata palvelua ennen kuin alkaa oikeasti sijoittaa binäärioptioihin. Demotilistä on hyötyä, jos ei ole kokemusta eri välittäjistä, sillä sitä kokeilemalla löytää helposti itselleen sopivimman välittäjän ja parhaat sijoituskohteet ja saa tuntumaa binäärioptiomarkkinoihin.

Sijoituskohteiden laatu ja helposti saatavilla oleva asiakaspalvelu

Välittäjät toimivat kaikki samalla periaatteella, mutta niissä on silti merkittäviä eroja. Toiset esimerkiksi tarjoavat runsaasti erilaisia sijoituskohteita, joista valita, kun taas toisilla on tarjolla vain muutama kohde. Välittäjän valintaan vaikuttaa siis olennaisesti myös se, millaisista sijoituskohteista sijoittaja itse on kiinnostunut ja kuinka monipuolisesti erityyppisiin kohteisiin hän tahtoo sijoittaa.

Asiakaspalvelun saatavuus on yksi olennaisimmista asioista välittäjän valinnassa. Jos asiakastuki tuntuu olevan vaikeasti saavutettavissa, kannattaa ainakin aloittelijan pohtia, onko kyseinen välittäjä itselle kaikkein sopivin. Ongelmien ja kysymysten kanssa pitäisi voida saada apua saman tien, sillä sijoittajalla on kuitenkin aina rahaa kiinni kohteissa.

Kaupankäyntialustan toimivuus

Internetissä on niin paljon erilaisia välittäjiä, että myös kaupankäyntialustoissa on eroja. Paras alusta on helppokäyttöinen ja saman tien ymmärrettävissä. Alustoihin kannattaa ehdottomasti tutustua etukäteen ennen varsinaisen sijoittamisen aloittamista, jotta niistä saa kaiken hyödyn irti ja jotta oman kaupankäynnin seuraaminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Demotilin luominen on hyödyllistä juuri siitäkin syystä, että itse alustaan voi tutustua etukäteen rauhassa. Välittäjän valinta kannattaa ylipäätään suorittaa rauhassa ja miettiä kaikkia tarjolla olevia vaihtoehtoja.

Katso tästä parhaat binäärioptioiden välittäjät:
Opteck
GOptions
Banc De Binary
Lionive
Topoption
24Option