Kaupankäyntiopas

Binäärioptioilla kaupan käyminen on todella yksinkertaista, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta sijoittamisesta. Joka kerta on olemassa vain kaksi mahdollista vaihtoehtoa, joten voiton mahdollisuudet ovat hyvät, varsinkin jos sijoittaja tietää veikkaamastaan kohteesta ja sen arvon kehityksestä jotain jo etukäteen. Binäärioptioissa voi kehittyä hyväksi, kun oppii huomaamaan, miten eri sijoituskohteet käyttäytyvät. Tässä on muutama vinkki aloittelevalle binäärioptiosijoittajalle.
binaarioptiot-dollari

Kaupankäyntiprosessi

Binäärioptiosijoittajan on syytä käyttää useampaa kuin yhtä välittäjää. Välittäjiä on tarjolla useita. Kun välittäjä on valittu, suoritetaan välittäjän sivuille rekisteröityminen. Tämän jälkeen on mahdollista tallentaa sijoituspääomaa eri kaupankäyntialustoille. Minimitalletus on usein 100 dollaria, joten varsin pienellä sijoituksella pääsee halutessaan mukaan.

Tarjolla on useita kaupankäyntikohteita, joista sijoittaja voi valita itselleen sopivan. Kun kohde on valittu, määritellään summa, joka kyseiseen kohteeseen halutaan investoida. Tässä vaiheessa sijoittaja näkee myös jo voittoprosentin. Kohteen arvon muutosta veikataan toiminnoilla CALL (arvo nousee) ja PUT (arvo laskee).

Kohteille määritellään tietty aikaraja, jonka sisällä veikkaus arvon muutoksesta on tehtävä. Aikaraja voi vaihdella minuuteista tunteihin tai päiviin, viikkoihin ja kuukausiin. Kun aikaraja on sulkeutunut, sijoittaja saa oikein arvatessaan voitot aiemmin määriteltyjen prosenttien mukaan. Jos hän on esimerkiksi sijoittanut 100 dollaria ja voittoprosentti on ollut 90%, tienaa hän 90 euroa.

Eri kaupankäyntivaihtoehdot

Kaikki binäärioptiokaupat perustuvat CALL ja PUT komentoihin, mutta kaupankäyntivaihtoehtoja on silti erilaisia. Tässä on mainittu niistä yleisimmät.

Call Put (myös nimellä High Low) on yksinkertaisin binäärioptiokaupan muoto. Sijoittaja päättää ennen määräaikaa, laskeeko vai nouseeko kohteen arvo ja saa voitot sen mukaan, onko arvannut oikein.

One Touch toimii samalla periaatteella, mutta sijoittaja niin sanotusti ennustaa, koskettaako kohteen arvo tiettyä arvoa ennen määräajan umpeutumista. Tällöin on määrätty ennalta tietyt Call ja Put arvot ja sijoittaja voi valita joko Call, jolloin kohteen arvo nousee määrättyyn Call-arvoon ainakin kerran tai Put, jolloin kohteen arvo laskee määrättyy Put-arvoon ainakin kerran.

No Touch toimii kuten Call Put, mutta sijoittajan tehtävä on määritellä, saavuttaako kohteen hinta tietyn tason määräajan sisällä. Jos kohteen hinta olisi esimerkiksi 500 dollaria ja kaupankäyntitaso olisi määritellyt sille hinnan 570 dollaria, sijoittaja saisi voittoa, jos kohteen hinta ei nousisi yli 570 dollarin vaan jäisi sen alle.

30 Second Trading on 30 sekunnin muutokseen perustuva kaupankäyntivaihtoehto. Sijoittaja ennustaa, nouseeko (Call) vai laskeeko (Put) kohteen arvo seuraavan 30 sekunnin aikana.