TopOption

TopOption on käyttäjäystävällinen välittäjä, joka tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia sijoituskohteita. Sijoituskohteet sopivat erityisesti sellaiselle, joka ei välttämättä seuraa ahkerasti talouselämää tai ole niin perillä markkinoiden kehityksestä. TopOption tarjoaa myös useita eri aikarajavaihtoehtoja, joten rahaa voi tienata nopeasti tai halutessaan pidemmällä aikavälillä.

topoption

TopOption kaupankäyntialusta toimii pilvipalvelun kautta, joten ylimääräisiä ohjelmistoja ei tarvitse asentaa ja kauppaa voi halutessaan tehdä missä tahansa. Välittäjä tarjoaa myös erillisen mobiilialustan, joka on suunniteltu erityisesti mobiililaitteille ja mahdollistaa näin ollen mahdollisimman hyvän ja miellyttävän käyttäjäkokemuksen. Kaupankäyntimenetelmiä on myös tarjolla useita, joten sijoittaja voi valita suosikkinsa mm. 60 Seconds, ClassicOption ja One Touch menetelmien joukosta.

Hyvä asiakastuki ja merkittävät asiakasedut

TopOption tarjoaa asiakkailleen runsaasti sijoitusapua alan ammattilaisilta ja asiakkaiden tilit ovat hyvissä käsissä. Ongelmien sattuessa asiakaspalvelun tavoittaa saman tien internetin välityksellä, sekä puhelimitse. ToOption pyrkii auttamaan uusia sijoittajia pääsemään alkuun ja asiakastuen lisäksi tarjolla onkin erilaisia oppaita kaikesta, mitä binäärioptiokaupankäyntiin kuuluu.

TopOption tarjoaa kattavat ja ajankohtaiset markkina-analyysit, jotka auttavat sijoittajia tekemään oikeanlaiset valinnat eri kohteiden kohdalla. Uudet asiakkaat saavat 25% bonuksen, kun rekisteröityvät välittäjän asiakkaiksi. Asiakkailla on myös mahdollisuus kaupankäyntisignaalien hyödyntämiseen, mikä mahdollistaa entistäkin paremmat voitot. TopOptionin kautta kohteista voi saada jopa 85% tuoton.

TopOption pitää huolta turvallisuudesta ja tahtoo myös minimoida kaupankäynnin riskit. TopOptionin asiakkaat saavatkin vakuutuksen rahoilleen siihen saakka, kunnes 20000 dollarin talletussumma ylittyy. Näin taataan se, ettei kokemattomien sijoittajien tarvitse pelätä liikaa binäärioptiokaupan riskejä.

Lue lisää ja aloita tästä