Opteck

Opteck on asiantunteva binäärioptioiden välittäjä, joka haluaa tarjota asiakkailleen luotettavan ja tuottoisan kaupankäyntialustan. Opteck kaupankäyntialusta on helppokäyttöinen ja sijoituskohteita on valittavana monipuolisesti. Opteckin etuna on, että se pystyy tarjoamaan sijoittajille runsaasti asiantuntija-apua ja erilaisia etuja tilityypistä riippuen.

Opteck tarjoaa asiakkailleen demotilin, jonka avulla kaupankäyntialustaan voi tutustua etukäteen. Lisäksi välittäjän sivuilla on paljon hyödyllistä tietoa ensikertalaisille, kuten erilaisia oppaita ja e-kirja, joista on apua binäärioptiosijoittamisen alussa. Opteckin kaupankäyntialustaa voi käyttää missä tahansa ja millä tahansa laitteella, koska se toimii pilvipalvelun kautta. Mitään ohjelmia ja tiedostoja ei siis tarvitse asentaa voidakseen käyttää Opteckia.

Monipuolinen kaupankäyntialusta

Opteck on hyvä välittäjä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin sijoittajille. Alusta on helppokäyttöinen ja käyttäjäkokemusta voi muokata omanlaisekseen hallinnoimalla käyttäjätiliä haluamallaan tavalla. Opteck tarjoaa sijoittajille luotettavan asiakaspalvelun ja apua riskien hallintaan, sekä ammattimaiseen kaupankäyntiin. Sijoittajien rahat ja henkilökohtaiset tiedot on asianmukaisesti suojattu.

Opteck tarjoaa kolme erilaista tiliä, jotka hieman vaihtelevat ominaisuuksiltaan. Kaikissa on samat lähtökohdat, mutta edut kasvavat, kun siirrytään pronssitilistä hopeatiliin ja siitä vielä kultatiliin. Esimerkiksi rekisteröitymisestä saatava bonus on sitä isompi, mitä paremman tilin itselleen valitsee. Lisäksi kultatili tarjoaa parhaan mahdollisen henkilökohtaisen välittäjän, kun taas pronssitilillä on välittäjä, mutta se ei ole jokaisen henkilökohtainen. Kultatili mahdollistaa myös erillisiä oppitunteja, jotka auttavat aloittelijaa pääsemään sisälle binäärioptiosijoittamisen maailmaan.

Opteck-välittäjän kautta sijoittaja pystyy sijoittamaan yli 70 eri kohteeseen ja aikaraja vaihtelee 60 sekunnin ja 24 tunnin välillä. Valinnanvaraa on siis paljon ja tästä syystä Opteck onkin varma valinta.

Lue lisää ja aloita tästä