Lionive

Lionive on välittäjä, joka tarjoaa luotettavia ja turvallisia binäärioptiokauppoja. Ilmaisella demotilillä voi halutessaan tutustua kaupankäyntialustaan rauhassa ennen kuin alkaa tosissaan sijoittaa rahaa binäärioptioihin. Lionive tarjoaa lisäksi ilmaisia oppitunteja, jotka sopivat varsinkin aloittelijoille ja kertovat kaikki tärkeimmät binäärioptiosijoittamisen salat. Lionive on suunniteltu palvelemaan sekä aloittelijoita että kokeneempia sijoittajia.

lionive

Lionive tarjoaa ajankohtaisia uutisia ja analyyseja markkinoista päivittäin ja viikottain. Lisäksi tarjolla on yleiskatsaus, joten sijoittajan on erittäin helppo pysyä perillä vallitsevasta markkinatilanteesta ja eri kohteissa tapahtuvista muutoksista. Lionive ottaa huomioon maailmanlaajuisen tilanteen.

Alustat ja erilaiset tilit

Kaupankäyntialustoja on tarjolla useita eri kaupankäyntimenetelmistä riippuen. Sijoittaja voi käyttää esimerkiksi One Touch tai 60 Seconds mentelmiä, jotka molemmat ovat varsin korkeatuottoisia. Lioniven asiakaspalveluun voi ottaa helposti yhteyttä internetin välityksellä ja saada apua ongelmatilanteissa näin ollen mahdollisimman nopeasti. Lionive takaa myös täysin asiakkaidensa ja asiakastietojen turvallisuuden.

Lioniven asiakkaaksi rekisteröitymällä on mahdollista ansaita ylimääräinen bonus. Omaa tiliään voi myös päivittää eritasoisiksi vip-tileiksi, jotka tarjoavat erilaisia etuja. Tilityypistä riippuen minimitallennussumma kasvaa, mikä myös kasvattaa voittoprosenttia. Lionive tarjoaa useita erilaisia sijoituskohteita useilla eri kestoilla, joten jokaiselle on varmasti riittävästi valinnanvaraa. Edistyneet käyttäjät saavat käyttöönsä myös kaupankäyntisignaaleja, joilla he voivat parantaa omia voittomahdollisuuksiaan.

Lue lisää ja aloita tästä