GOptions

GOptions on välittäjä, joka on ollut toiminnassa jo usean vuoden. Se on tunnettu toimivasta asiakaspalvelustaan ja korkeista tuotoista. GOptions välittäjän voittoprosentit vaihtelevat joka kohteen kohdalla 65-90% välillä. Kohteita on useita eri tyyppejä pörssistä erilaisiin indekseihin ja moneen muuhun, joten valinnanvaraa riittää. GOptions palvelee niin aloittelijoita kuin kokeneitakin sijoittajia.

Eri tilivaihtoehtoja

GOptions -tilejä on valittavana neljää eri tyyppiä, joista edullisin on Micro ja kallein VIP Platinum. Mitä korkeammalle mennään, sitä enemmän ominaisuuksia tilissä on. Micro-tili sisältää kuitenkin hyvät perusominaisuudet, jotka soveltuvat varsinkin aloittelevalle sijoittajalle. Tarjolla on 25 % tilinavausbonus, 10% bonus jokaisesta talletuksesta, sekä päivittäiset ja viikottaiset katsaukset markkinoihin.

Tilityyppiä nostamalla bonusten suuruus kasvaa ja lisäksi on mahdollista saada erilaisia muita etuja, kuten riskivapaita kauppoja ja vakuutus omille rahoille tappion varalta. Lisäksi tarjolla on myös automaattisesti kaupankäyntisignaaleja, joiden avulla voi parantaa omia sijoitusmahdollisuuksia ja olla paremmin perillä binäärioptiomarkkinoista.

Opastusta ja monipuolista sijoittamista

GOptions tarjoaa kotisivuillaan kattavan katsauksen binäärioptioiden maailmaan ja valittavana on erilaisia oppaita, jotka ovat hyödyllisiä varsinkin aloittelijoille. Lisäksi on mahdollista saada asiakaspalveluneuvontaa suoraan internetissä ja näin ollen saada apua juuri silloin, kun sitä eniten tarvitsee.

Lue lisää ja aloita tästä

GOptions kaupankäyntialusta on yksinkertainen käyttää ja saatavilla on kattavat oppaat siihen tutustumiseen. Parasta GOptionsissa välittäjän on monipuoliset mahdollisuudet. Sijoituskohteita on satoja erilaisia ja niissä on aina korkea voittoprosentti. Valittavana on useita eri kaupankäyntivaihtoehtoja, joihin voi tutustua kaupankäyntioppaasta.

Lue lisää ja aloita tästä