Banc De Binary

Banc De Binary on EU:n alueella toimiva välittäjä, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen yksinkertaisia ja tuottavia kaupankäyntiratkaisuja. Välittäjän tarkoitus on tarjota sijoittajille kaupankäyntialusta, joka on turvallinen. Riskien kontrollointi ja toimiva asiakaspalvelu ovat tehneet Banc De Binarysta suositun ja luotettavan välittäjän. Banc De Binary tarjoaa useita sijoituskohteita pörssin ja valuutan osa-alueilta.

banc de binary

Banc De Binary tarjoaa uusille asiakkaille demotilin, jolla sijoittamista voi kokeilla ennen kuin sitä alkaa oikeasti tehdä. Lisäksi välittäjä tarjoaa yksityiskohtaiset päivittäiset markkina-analyysit ja paljon oppaita ja muita koulutuspalveluita, joiden avulla kenestä tahansa voi tulla tuottelias ja kokenut binäärioptiosijoittaja.

Erilaiset tilityypit ja useat kaupankäyntimahdollisuudet

Tarjolla on useita eri tilivaihtoehtoja, joissa kaikissa on samat perusominaisuudet. Kaikissa tilityypeissä on yhtä paljon erilaisia sijoituskohteita, yksinkertainen ja toimiva kaupankäyntialusta, tehokas ja aina saatavilla oleva asiakaspalvelu, sekä jatkuvat markkina-analyysit. Kaikissa muissa paitsi perustilityypissä on 100% rekisteröitymisbonus.

Kun valitsee jommankumman korkeammista tilivaihtoehdoista, saa täyden pääsyn henkilökohtaiselle asiakastililleen puhelimen ja sähköpostin kautta ja voi muokata tietoja aina tarvittaessa. Korkeimmissa tilityypeissä on myös kaupankäyntisignaaleja ja oppitunteja, jotka auttavat kehittymään paremmaksi sijoittajaksi. Korkein tilityyppi tarjoaa lisäksi vielä muita hyviä etuja, joista on hyötyä varsinkin kokeneille binäärioptiokauppiaille.

Banc De Binary tarjoaa erilaisia kaupankäyntivaihtoehtoja ja niille jokaiselle erikseen räätälöidyn alustan. Jokaisella alustalla kaupankäynti on nopeaa ja reaali-aikaista. Valittavana on mm. One Touch menetelmä, joka takaa sijoittajalle parhaimmillaan 500 % suuruiset voitot. 60 seconds taas tarjoaa 60 sekunnin mittaisia kauppoja, joiden kautta on mahdollista tienata rahaa hyvin nopeasti.

Välittäjän asiakkaat voivat ladata puhelimeensa myös ilmaisen sovelluksen, joka mahdollistaa kaupankäynnin missä vain ja takaa, ettei sijoittaja ole koskaan epätietoinen vallitsevasta markkinatilanteesta.

Lue lisää ja aloita tästä