24Option

24Option on maailmanlaajuisesti toimiva välittäjä. Tarjolla on kohteita mm. pörssistä ja valuuttamarkkinoilta, sekä monelta muulta alueelta. 24Option on hyvä valinta aloittelijoille, koska se tarjoaa ilmaisia oppitunteja binäärioptiokaupankäyntiin liittyen. Oppitunnit ovat hyödyllisiä myös kokeneemmille sijoittajille, koska ne opastavat kehittämään menestyviä kaupankäyntistrategioita ja näin mahdollistavat voiton maksimoimisen.

24option

24Option tarjoaa myös erilaisia oppaita ja e-kirjoja, joista on sijoittajille hyötyä senkin jälkeen, kun he ovat aloittaneet binäärioptiokaupat tosissaan. 24Optionin asiakastuki palvelee asiakkaita nopeasti ongelmien tullessa eteen ja sijoitusalan ammattilaiset neuvovat kaikissa sijoitusasioissa tarvittaessa.

Tilien ominaisuudet

Asiakkaiden on mahdollista tehdä tilistään vip-tili, joka mahdollistaa erilaisiin etuihin. Tilejä on eri tasoisia tavallisesta perustilistä platinum-tason tiliin. Platinum-tason tilin omistajilla on mahdollisuus henkilökohtaiseen sijoitusneuvontaan ja 4% ylimääräiseen bonukseen jokaisen sijoituksen kohdalla. Myös kultatason tilin omistajilla on mahdollisuus ylimääräiseen bonukseen, joka on vain hieman pienempi.

Perustason tilin ominaisuuksiin kuuluu vakiona mahdollisuus hyödyntää kaikkia erilaisia kaupankäyntimahdollisuuksia, sijoittaa kaikkiin saatavilla oleviin kohteisiin ja tavoittaa asiakaspalvelu kellon ympäri. Rekisteröitymisestä saa aina 100 % bonuksen.

Korkeat voittomahdollisuudet

24Option on tunnettu korkeista voittomahdollisuuksistaan. Voittoprosentti on parhaimmillaan 90%. Lisäksi asiakkailla on käytössään kaupankäyntisignaaleja, joiden avulla he ovat mahdollisimman paljon perillä markkinoiden tilanteesta ja saavat ensiarvoisen tärkeää tietoa siitä, mihin kannattaa sijoittaa ja kumpaa arvon suuntaa kannattaa veikata.

Lue lisää ja aloita tästä